Toen ik 1999 startte met Coers Internet Trainingen, was “de GO” een van mijn eerste opdrachtgevers. Oud-GO-cursisten herinneren zich vast nog wel het gebouw in de Haagse Celebesstraat. In die beginjaren verzorgde ik onder andere de introductiecursussen internet en zoeken voor gevorderden. Toen de openbare bibliotheken op internet actief begonnen te worden, was de cursus Mediawijsheid een groot succes. En toen het begrip ‘online leren’ opkwam, mocht ik vele cursisten begeleiden in de cursus Digitaal Inlichtingenwerk.

Ik vind het bijzonder leuk om na al die jaren weer een samenwerkingsverband aan te gaan met GO Opleidingen, zoals  ze nu heten. ‘Sociale Media Dingen’ heet de cursus die is gebaseerd op het succesvolle 23 Dingen programma en sporen bevat van de opvolger, VerdiepDingen. Waar deze leerprogramma’s vooral als teamtrainingen werden en worden opgepakt, zijn de Sociale Media Dingen bedoeld voor het individu, de eenpitter in de organisatie.

Bijzonder aan deze training, is het feit dat er geen fysieke bijeenkomsten zullen zijn. In plaats daarvan plannen we een aantal Google Hangouts sessies en begeleid en adviseer ik de deelnemers via de leeromgeving, chatconsult, videoconference en WhatsApp. En uiteraard leren de deelnemers van elkaars ontdekkingen en ervaringen.

Nieuwsgierig? Bekijk dan de inhoud en schrijf je direct in? Wil je meer weten, neem dan even contact met me op.

De eerste groep start op 6 januari 2014.