Wie, waat, waar …

Hallo, mijn naam is Rob Coers en ik ben eigenaar van Coers Internet Trainingen & Diensten. Ik verzorg verschillende internet gerelateerde trainingen en diensten vanuit het Brabantse Geldrop.

Ik kan je helpen met een nette online presentatie, maar ik leer je ook hoe je allerlei online tools gebruikt om efficiënter te werken. En werk je in een organisatie? Dan praat ik graag met jullie over teamtrainingen om online slagvaardiger te kunnen opereren.

Wat ik zoal doe en heb gedaan kan je lezen in mijn curriculum vitae. En voor een overzicht van wat ik voor anderen heb gemaakt, kijk je even in mijn Portfolio.

Behalve over mijn zakelijke activiteiten laat ik hier ook wat zien van wat mij persoonlijk bezighoudt. Zo fotografeer ik graag dingen die me opvallen in mijn omgeving, op straat en in de natuur. Op Flickr staan voornamelijk foto’s die ik nam met een digitale fotocamera, op Instagram zijn de laatste opnamen te vinden die gemaakt zijn met mijn smartphone.

In de jaren tachtig deed ik uitvoerig genealogisch onderzoek naar de familie Coers. Helaas ontbreekt momenteel de tijd om er verder mee te gaan, maar wat er boven water is gekomen valt te lezen op Genealogieonline.nl