Instagram voor ondernemende types

Instagram logo

Instagram is een van de populairste en snelst groeiende sociale mediatoepassingen ter wereld. Het gebruik is eenvoudig : met de Instagram app op je smartphone of tablet maak je een foto of korte video, die jouw volgers in hun ‘tijdlijn’ voorbij zien komen. Meer dan 500 miljoen mensen delen op deze manier dagelijks meer dan 60 miljoen foto’s en video’s met elkaar.

De gebruikersgroep is zeer divers’, zowel in leeftijd, opleiding, beroep als hobby. Maar de Instagrammers zijn vooral zeer ‘mobile minded’ en houden van mooie beelden.
Steeds meer bedrijven en merken begeven zich op Instagram, omdat het een fantastische en gratis manier is om met mensen in contact te komen en je product of dienst letterlijk in de picture te zetten.

ig statsWAAROM?

Op Instagram vinden bij al die miljoenen foto’s en video’s continu gesprekken plaats tussen mensen en de kans is groot dat het ook over jouw merk, dienst of product gaat of. En misschien doen ze dat wel in jouw winkel of locatie.

Dat biedt jou, als ondernemend type, organisatie of bedrijf, de gelegenheid om met de Instagram community “in gesprek” te gaan en de online zichtbaarheid van je werkzaamheden te vergroten. Om jouw verhaal te vertellen.
Door het gebruiksgemak van Instagram en de koppeling met andere sociale netwerken waarop je actief bent, kun je snel een groot en een in jou geïnteresseerd publiek bereiken.

In een tijd waarin je mensen moet verleiden om naar je winkel te komen, zijn de mogelijkheden van Instagram zeer interessant om in te zetten.

VOOR WIE?

De workshop is bedoeld voor kleine zelfstandigen en ZZP’ers die de mogelijkheden van BEELDTAAL willen verkennen en inzetten!

instagraminiHOE?

Om Instagram echt effectief in te zetten voor je, ga ik je helpen met de ontwikkeling van een Instagram plan, met als doel om meer online interacties te krijgen met (potentiële) klanten en meer bezoekers op je website. En uiteindelijk meer klanten en leden.

In twee praktische sessies van twee uur richten we samen je bedrijfsaccount in, plaatsen we de eerste foto’s en geef ik je direct bruikbare tips om nog beter voor de dag te komen. In onze tweede ontmoeting gaan we bekijken hoe we Instagram inbedden in je marketing en communicatie activiteiten. In de tussenliggende periode geef ik online feedback op je Instagram activiteit en ben ik je persoonlijke vraagbaak.

Wat heb je bij dit alles nodig? Weinig! Een smartphone of tablet en een beetje creativiteit is alles.

instaphone

En nu?

Aanmelden via deze link: