Op 21 januari 2010 mag ik in Eindhoven acte de présence geven tijdens een netwerkbijeenkomst van de Kamer van Koophandel Z-O Brabant. Onderwerp: gaat digitaal netwerken anders dan netwerken in real life? Hele andere branche, hele andere wereld dan mijn vertrouwde wereld, maar ik kijk er natuurlijk met plezier naar uit. Uitdagingen moet je aangaan, niet waar? Voor de Kamerkrant werd ik onlangs geïnterviewed en vanochtend viel er een exemplaar bij me op de deurmat. Het is online te bekijken, nummer 10 van 2009, p. 27.

De manier waarop het contact met de Kamer van Koophandel tot stand kwam, was down to earth; het schoolplein is een zeer goede plek om te netwerken als je op tijd je kind(eren) komt ophalen en het toeval treft of de juiste inschatting kunt maken of er een match is met iemand. Ja dus!