Ofschoon Instagram in de Top 5 staat van meest gebruikte sociale mediatoepassingen, zijn er nog maar verrassend weinig archieven, musea, bibliotheken en andere erfgoedinstellingen actief mee bezig. Laat staan dat het een vaste plek heeft in de marketingmix van deze organisaties.

Voor IP – vakblad voor informatieprofessionals – mocht ik in het septembernummer een lang artikel schrijven met tips voor het creatief inzetten van Instagram. Maar bovenal kon ik enkele pioniers aan het woord laten die enthousiast zijn over het medium en hun best practices graag met je delen.

Mijn conclusie: laat je inspireren, blijf niet aan de kant staan, grijp de kansen waar ze liggen en begin gewoon met Instagram!

Lees ook eens Wat Instagram voor mij betekent en dus ook voor jou en je bedrijf kan betekenen

Workshop doen? Zelfstandig ondernemers begeleid ik privé om in no-time profijt uit je Instagram te halen. Bekijk het aanbod.